Personenauto

Autorijbewijs - Rijbewijs B

Autorijbewijs - Rijbewijs B

hyundai i30Wij geven autorijles met Hyundai i30,  Toyota Yaris (automaat). Hoelang je over de rijopleiding doet bepaal je in principe zelf, en natuurlijk in overleg met je instructeur. Bepalend is hoe vaak je lest en hoe pak je de situaties inschatten op en hoe handig ben je zelf. Verder staan wij garant voor een persoonlijke begeleiding.

De auto rijlessen worden verzorgd door Daisy van der Haven, lavinia James-van der haven, Melvin van der Haven en Saskia van der Haven-Tukker.

Ook geven wij Automaat rijles, Dit doen we in een Toyota Yaris. De automaat is uitermate geschikt voor mensen die een test moeten afleggen, om weer te mogen rijden, of mensen met een beperking, maar natuurlijk ook voor mensen die het schakelen moeilijk vinden en/of de aandacht niet willen/kunnen verdelen.

Mocht u na het lezen van deze informatie nog specifieke vragen of wensen hebben, of wilt u graag een afspraak maken voor een autorijles,

Dan kunt u ons bereiken onder nummer :  06-22390618/ informatie aanvragen

Wij zullen er alles aan doen om uw opleiding succesvol te laten verlopen!

 

DE RIJOPLEIDING ZIET ER ALS VOLGT UIT

Theorie

Tijdens de opleidingsperiode wordt u, tot en met het examen, door een van onze instructeurs begeleid. Begin tijdig met de theorieopleiding en neem er de tijd voor,

Wij bieden regelmatig een  theoriecursus aan wat inhoud dat je,  meestal twee avonden, en één ochtend bezig bent met de theorie in ons lokaal, en we dan ook samen richting het theorie examen rijden en dan ook samen weer terug.

Wat is 2 toDrive ??

Lees het uitgebreid op 2todrive.nl

De praktijkopleiding:

Een gemiddelde rijopleiding neemt ongeveer  40-45 lesuren in beslag, (leeftijd plus 20 lessen).

Tussentijdse toets;

In overleg met de instructeur kan er een tussentijdse toets aangevraagd worden, zij weten hoe ver je bent en of je het al aan zou kunnen. Tijdens de rijopleiding kun je verdere informatie aanvragen over deze toets. Dit is geen verplichte toets.

Aanmelden;

Heeft u het besluit genomen om bij onze rijschool een rijopleiding te volgen, dan verzoeken wij u bij het kopje informatie aanvragen(bij pagina aanmelden)je gegevens en dergelijke in te vullen en vermeld ook welke opleiding u wilt volgen, wanneer u wilt beginnen en welke tijden u goed uitkomen. Bellen mag ook naar: 06-10378528

Reserveren voor rijlessen;

Na de ontvangst en verwerking van uw informatie aanvraag, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Afmelden van rijlessen;

Dit dient minimaal 24 uur van te voren te geschieden , helaas ook bij ziekte of andere onvoorziene gevallen. Komen we voor een dichte deur of worden we een paar uur van te voren afgebeld , dient het gehele bedrag van de rijles te worden betaald.

Het snelst naar je rijbewijs!

Wil jij op een voordelige manier een goede kwalitatieve rijopleiding volgen?

Vraag vrijblijvend
informatie aan!