welkom

Welkom bij Verkeersschool van der Haven!

Welkom bij Verkeersschool van der Haven!

Wil jij op een voordelige manier een goede kwalitatieve rijopleiding volgen? Daarbij natuurlijk begeleidt worden door vakkundige instructeurs? En ga je voor plezier én veiligheid? Dan ben je bij Verkeersschool van der Haven op het juiste adres!

De Verkeersschool staat voor kwalitatief goede en leuke opleidingen, waarbij je als leerling de persoonlijke aandacht krijgt die voor jou het beste is. Deze aandacht wordt gegeven door een enthousiaste groep opgeleide instructeurs die verschillende soorten rijlessen verzorgen, namelijk: auto (schakel en automaat) motor voortgezette rijopleiding motor diverse theorieopleidingen praktijk bromfiets Van der Haven is een Verkeersschool die in de Examen regio Gouda, Waddinxveen, Reewijk, Haastrecht, Stolwijk en Moordrecht verschillende rijopleidingen aanbiedt.

Met behulp van goed lesmateriaal zorgen wij ervoor dat iedereen rijklaar is en een stukje bewustwording creëert in het verkeer. Met onze persoonlijke manier van lesgeven is van der Haven de Verkeersschool die jou begeleidt naar het rijexamen! Wil je meer informatie over onze rijopleidingen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met ons!

team

 

Het snelst naar je rijbewijs!

Wil jij op een voordelige manier een goede kwalitatieve rijopleiding volgen?

Vraag vrijblijvend
informatie aan!